Fysisk aktivitet er vigtigt for velværet. Svømning er et rigtigt godt bud på fysisk aktivitet, der giver motion og et smil på læben, uden at overbelaste kroppen. Svømning henvender sig til alle aldersgrupper – for dem som helst vil lege, svømme "baner" eller udforske det våde element – der er plads til alle vandhunde i Durup IF Svømmeklub!

Hvad enten man er barn eller voksen, og satser på svømning som motion eller konkurrenceidræt, har Durup IF Svømmeklub et hold, der passer til dig!

Durup IF Svømmeklub begyndte kort tid efter, at der blev bygget svømmehal i 1974. Klubben udviklede sig op igennem 80’erne og 90’erne, til det vi kender i dag som en bredde-klub med mange forskellige aktiviteter med et godt tilbud til enhver.
Klubben tæller ca. 600 medlemmer, hvoraf de 300 er i svømmeskolen, som gennem alle årene er blevet prioriteret højt.

I Durup IF Svømmeklub lægger vi vægt på, at det skal være sjovt og trygt at opholde sig og udfolde sig i vandet. Uanset hvor fortrolig du er med vand, er der altid plads på holdet til dig.

Som nogle af vore gode tilbud kan nævnes Babysvømning, Svømmeskolen, Konkurrenceafdelingen, Familiesvømning, Seniorsvømning og Aquaspinning.

Velkommen til Durup Svømmeklub

Svømmeskolen er det rette sted at starte for ethvert barn.


Svømmeskolen har følgende hold: Leg og Plask, Nybegynder, Øvede og Viderekommende.

Hver lørdag kl. 09.00-11.00  er der babysvømning i Durup Svømmehal.


Babysvømning er for små børn op til 3 års alderen og deres forældre.

I voksen- og familieafdelingen har vi mange forskellige tilbud. Der er noget til hele familien, men også aktiviteter til individualisten.


Vi glæder os til at se dig på et af vores hold

- svømning er for alle aldre!

I konkurrenceafdelingen tilbyder vi svømmetræning på flere niveauer med fokus på det tekniske i de enkelte stilarter.


I konkurrenceafdelingen vægter vi deltagelse i stævner højt og ser det om et vigtigt element i udviklingen af såvel den enkelte svømmer, som holdet. 

Sikkerhed

er vigtigt!

Sikkerhed er rigtigt vigitgt for Durup if Svømmeklub.


Derfor sendes alle trænere hvert år på førstehjælpskursus, ung som gammel, hjælpetræner som erfaren konkurrencetræner, ALLE.


Dette gør at alle vore træner har en mulighed for at reagere korrekt ved et uheld.

Derudover tilbydes alle, der er gamle nok til, at gå op til Bassinlivredderprøven hvis de ønsker.


Vi, som svømmeudvalg, stiller som krav at lige meget hvilket hold, der er i svømmehallen skal der altid være en livredder! Dette gør at vi altid giver vores medlemmer den bedst tænkelig sikkerhed.

Svømmeudvalget 

Jane Jensen


Elena Ch. Storm


Christie Vang


Kirsten Nørmark Geertsen


Pia Thingholm Kristensen